Dakbedekking

Waarom kiezen voor dakdekkersbedrijf Rieken?

Er zijn vele redenen om voor Rieken Groendaken te kiezen als uw dakdekkersbedrijf. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in de branche en ons team van experts is gepassioneerd over het leveren van kwaliteitsservice aan onze klanten. We gebruiken de beste technologieën om ervoor te zorgen dat uw dak correct wordt geïnstalleerd en jarenlang meegaat. Wij bieden ook een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen, zodat u de perfecte oplossing voor uw huis of bedrijf kunt vinden. Kortom: Wij zijn vakmannen en daar zijn we trots op! Wij helpen u graag verder met de volgende diensten:

  • plaatsen van nieuwe dakbedekking
  • dak vervangen
  • renoveren van uw dak
  • preventief onderhoud
  • slijtage of lekken verhelpen

Deze diensten en nog veel meer voor zowel plat dak, hellend dak, pannendak als dakkapellen etc…

Welke dakbedekking is het best voor mijn dak?

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is een type dakbedekking dat gebruik maakt van bitumen, een kleverige zwarte substantie, om de dakbedekking op zijn plaats te houden. Bitumen wordt gewoonlijk in twee of drie lagen aangebracht, waarbij de eerste laag een basislaag is en de tweede en derde laag de toplaag. De toplaag kan bestaan uit asfalt of koolteer.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is een soort rubberen dakbedekking die gemaakt is van ethyleen propyleen diëen monomeer. Het is een synthetisch rubber dat bestand is tegen weersinvloeden, ozon en UV-straling. Het is ook flexibel en kan worden gebruikt op platte of licht hellende daken. EPDM-dakbedekking is meestal zwart van kleur en is verkrijgbaar in verschillende diktes.

LPO dakbedekking

LPO-dakbedekking is een type dakbedekking waarbij grote panelen van metaal of kunststof worden gebruikt om het hele dak te bedekken. Dit type dakbedekking wordt vaak gebruikt in commerciële en industriële gebouwen omdat het zeer duurzaam is en bestand tegen zwaar verkeer en weersomstandigheden.

TPO dakbedekking

TPO-dakbedekking , of thermoplastische polyolefine dakbedekking, is een type eenlaags dakbedekkingssysteem. TPO wordt gemaakt van polypropyleen en ethyleen-propyleenrubber die met hitte en druk aan elkaar worden gehecht. TPO-daken zijn wit van kleur en reflecteren warmte, wat de energiekosten kan helpen drukken. TPO-daken zijn ook bestand tegen UV-stralen, scheuren en doorboringen.

Witte dakbedekking

Witte dakbedekking Een wit dak is een dak dat bedekt is met een wit reflecterend materiaal. Het doel van een wit dak is om zonlicht en warmte van het gebouw weg te reflecteren, wat kan helpen om het gebouw koeler te houden bij warm weer.

Gebr. Rieken Groendaken VOF ondersteunt u graag in de aanleg van uw dakbedekking