Rieken Groendaken Dakdekkers

De dakdekker voor al uw dakwerkzaamheden

Contact Pagina Offerte aanvragen

Wie zijn de gebroeders Rieken Groendaken?

Rieken Groendaken is een jong en dynamisch familiebedrijf. Vanuit het dakdekkers vak hebben wij ons verder gespecialiseerd in het aanleggen van onder andere groendaken en zonnepanelen . Daarnaast voeren we ook de meer gebruikelijke dakwerkzaamheden uit zoals: nieuwe dakconstructies, snelle reparaties, oplossen van lekkages en nog veel meer.

Gebroeders Rieken Groendaken verricht alle bovenstaande dakwerkzaamheden in de provincies Gelderland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Flevoland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland, Friesland en Groningen.

Dus in heel Nederland!


Groendak en zonnepanelen aan laten leggen.

Groene daken zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Ze kunnen helpen om de hoeveelheid warmte die via het dak uw huis binnenkomt te verminderen en uw huis te beschermen tegen schade tijdens stormen. Zonnepanelen op een groendak kunnen u ook helpen break-even te draaien door overtollige energie terug te verkopen aan uw elektriciteitsbedrijf. Een andere reden om een groendak te overwegen is dat het een esthetische waarde aan uw huis kan geven. Het helpt ook de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren en geeft uw huis een organisch gevoel. Dit is vooral handig als u uw huis in de toekomst wilt verkopen. Als u besluit om zonnepanelen te installeren, zorg dan voor een goede kwaliteit panelen. Dit zal ervoor zorgen dat ze langer meegaan en dat ze meer energie produceren dan goedkopere modellen. Een gerenommeerd bedrijf als Rieken Groendaken kan u helpen met dit proces, zodat u met een gerust hart kunt besluiten ze op uw groene dak te laten installeren

image

Dakbedekking laten aanbrengen.

Wij installeren ook EPDM, TPO en andere soorten dakbedekking. Deze materialen zijn duurzamer dan traditionele bitumen , en ze kunnen uw huis of bedrijf beter beschermen. Als u geïnteresseerd bent in het laten leggen van dakbedekking. neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte.

Dakdekker voor dakwerkzaamheden.

Dakdekker Rieken is er ook voor reparaties aan uw bestaande dak. We kunnen lekken in uw dak snel en efficiënt repareren, We weten dat een lekkend dak vervelend kan zijn. Neem contact met ons op voor snelle service!

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Offerte aanvragen