Groendak In Noord Holland

Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch familiebedrijf. Vanuit het dakdekkers vak hebben wij ons verder gespecialiseerd in het aanleggen van groendaken en zonnepanelen. Daarnaast voeren we ook de meer gebruikelijke dakwerkzaamheden uit. Gebroeders Rieken Groendaken verricht alle soorten dakwerkzaamheden in de provincies Gelderland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Flevoland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland, Friesland en Groningen! Dus in geheel Nederland!

Groene daken in Noord Holland

U bent woonachtig in Noord Holland of een van de omliggende plaatsen en wilt een groen dak aan laten leggen? Dan bent u nu op de juiste website aangekomen. Bij Rieken Groendaken hebben we ervaring met de aanleg van elk soort groendak in Noord Holland dat u maar kunt bedenken. Wilt u bijvoorbeeld een sedumdak op uw huis om zo de energiekosten van uw huis omlaag te brengen? Of zonnepanelen om uw huis te voorzien van groene stroom? Voor alle soorten groene daken in Noord Holland is Rieken Groendaken in te schakelen. Wij zijn een familiebedrijf waar klantvriendelijkheid en dynamisch handelen hoog in het vaandel staan. U kunt bij ons terecht voor meer traditionele manieren van dakwerkzaamheden, zoals reparatie, dakvervanging en het waterdicht maken van schoorstenen.

Waarom een groendak in Noord Holland?

Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom u een groendak in Noord Holland op uw huis zou laten zetten. Een niet onbelangrijke rede is het feit dat u hiermee flink op uw kosten kunt besparen. Een groendak is bijvoorbeeld erg goed voor de isolatie van uw huis. Daarnaast wordt de levensduur van uw dak verlengd als er een groendak bovenop wordt geplaatst. U heeft ook nog lagere energie- en onderhoudskosten én gaat u gezonder leven. Dit komt doordat alle stof en schadelijke stoffen uit de buitenlucht gefilterd worden. We kunnen u nog veel meer andere redenen geven om een groendak in Noord Holland te nemen, maar daarvoor verwijzen wij u graag naar de website. Hier vindt u alle informatie over Rieken Groendaken die u nodig heeft.

Een groendak in Noord Holland

Voor groene daken in Noord Holland hoeft u alleen maar contact op te nemen met Rieken Groendaken. Ons bedrijf helpt u graag verder als u van plan bent een groen dak op uw gewone dak aan te leggen. Het maakt daarbij niet uit of u uw groendak in Noord Holland wilt laten aanleggen op een huis, schuur, bedrijf of kantine, om maar een aantal mogelijkheden te noemen. U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze diensten of vraag direct een offerte bij ons aan.

image

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Offerte aanvragen

Projecten