Vraag een vrijblijvende offerte aan

Dakdekker huissen

U bent op zoek naar een dakdekker voor huissen, die er voor kan zorgen dat er op professionele wijze een beschermende laag over uw dak wordt gelegd? Een extra laag op uw dak heeft vele voordelen. Zo wordt uw dak erdoor beschermd en zal er minder snel onderhoud nodig zijn, waarbij een dergelijk dak ook nog eens een isolerende werking heeft. Rieken Groendaken is een bedrijf dat voor u als dakdekker in huissen aan de slag kan gaan. Wij zorgen er graag voor dat uw dak een stevige bescherming krijgt, waarbij we gespecialiseerd zijn in het aanleggen van groene daken. Daarnaast kunnen we voor u ook alle andere dakdekkers werkzaamheden uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het vervangen van een dak of bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel.

Dakdekkersbedrijf huissen

Het dekken van een dak is een specialistisch klusje, waar u een professioneel bedrijf voor in dienst moet nemen. Rieken Groendaken is het bedrijf dat niet alleen een perfecte laag op uw dak kan aanbrengen, maar dat dit ook nog eens milieuvriendelijk doet. Als u bijvoorbeeld een sedum dak op uw huis of kantoor laat aanbrengen, dan heeft u een dak dat helpt schadelijke stoffen uit de lucht te halen. Niet geheel onbelangrijk voor u: een groendak werkt isolerend, wat er voor zorgt dat u minder hoeft te stoken. Ook is een dergelijk dak eigenlijk een soort van natuurlijke airco, en wordt de waarde van uw vastgoed er stevig door verhoogd.

Rieken Groendaken inzetten als dakdekker in huissen

U bent op zoek naar een dakdekkersbedrijf in huissen dat er voor zorgt dat u een perfecte beschermlaag op uw dak krijgt? Een beschermende laag waar uw dak steviger van wordt en waar de waarde van uw huis door omhoog gaat? Bij Rieken Groendaken bent u dan aan het juiste adres. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden die we u te bieden hebben.

Recente projecten

Top bedrijf! Fijn dat we vanaf het eerste contact tot aan het leggen dezelfde contactpersoon hadden