Dakdekker in Boekel en omgeving

Dakdekker in Boekel

U bent op zoek naar een dakdekker in Boekel en omgeving? Als u op zoek bent naar een ervaren dakdekker, bent u bij Rieken Groendaken op het juiste adres! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen, renoveren en het onderhouden van vele soorten daken. Platte daken als bitumineuze daken en kunststof daken. Hellende daken als pannendaken en leiendaken. Als ervaren dakdekker is tijdsdruk geen probleem. Naast een team van gemotiveerde dakdekkers beschikken wij ook over voldoende noodzakelijke materialen om uw klus snel en nauwkeurig op te leveren. Hoogwaardige kwaliteit, brede dienstverlening en uitstekende service dat bieden de Gebroeders Rieken Groendaken. Heeft u een betrouwbare en ervaren dakdekker nodig maar wenst u nog wat meer informatie? Neem dan snel contact met ons op en wij zullen u uitgebreid van dienst zijn!

Dakdekkersbedrijf in Boekel

Het dekken van een dak is een specialistisch klusje, waar u een professioneel bedrijf voor in dienst moet nemen. Rieken Groendaken is het bedrijf dat niet alleen een perfecte laag op uw dak kan aanbrengen, maar dat dit ook nog eens milieuvriendelijk doet. Als u bijvoorbeeld een sedum dak op uw huis of kantoor laat aanbrengen, dan heeft u een dak dat helpt schadelijke stoffen uit de lucht te halen. Niet geheel onbelangrijk voor u: een groendak werkt isolerend. Wat er voor zorgt dat u minder hoeft te stoken. Ook is een dergelijk dak eigenlijk een soort van natuurlijke airco, en wordt de waarde van uw vastgoed er stevig door verhoogd.

Rieken Groendaken inzetten als dakdekker in Boekel

Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom u een groendak in Boekel op uw huis zou laten zetten. Een niet onbelangrijke rede is het feit dat u hiermee flink op uw kosten kunt besparen. Een groendak is bijvoorbeeld erg goed voor de isolatie van uw huis. Daarnaast wordt de levensduur van uw dak verlengd als er een groendak bovenop wordt geplaatst. U heeft ook nog lagere energie- en onderhoudskosten én gaat u gezonder leven. Dit komt doordat alle stof en schadelijke stoffen uit de buitenlucht gefilterd worden. We kunnen u nog veel meer andere redenen geven om een groendak in Boekel te nemen, maar daarvoor verwijzen wij u graag naar de website. Hier vindt u alle informatie over Rieken Groendaken die u nodig heeft.

image

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Offerte aanvragen

Projecten