Dakdekker WeurtDe groene dakdekker voor Weurt

Heeft u uw oog laten vallen op een groen dak? Denkt u dat het tijd is om met uw dak een statement te maken en het milieu een klein zetje in de rug te geven? Dan bent u bij Rieken Groendaken aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alle benodigde kennis om van uw dak een prachtig groendak te maken. Als dakdekker voor Weurt hebben wij de kennis en ervaring die nodig zijn om ook van uw dak een prachtig, milieuvriendelijk dak te maken. Een dak dat daarnaast ook nog eens heel vriendelijk is voor uw portemonnee! We staan altijd klaar om al uw vragen hierover te beantwoorden.

Op zoek naar een groen dakdekkersbedrijf voor Weurt?

Bij Rieken Groendaken bent u aan het juiste adres als u een mooi, groen dak op uw huis wilt hebben. Wij hebben de middelen en kennis in huis om van elk dak een groen dak te maken. Mits uw dak natuurlijk voldoet aan de eisen die er aan een groen dak gesteld worden, maar die kans is bijzonder groot. We bekijken dan samen met u welke planten, grassen en mossen het beste passen op uw dak en welke daar ook nog eens het beste effect hebben. Zo weet u zeker dat u het optimale rendement uit uw mooie nieuwe dak haalt. Uiteraard zijn wij ook in te zetten als u een klusje op het dak heeft dat met een gewoon dak te maken heeft.

Aan de slag met ons dakdekkerbedrijf voor Weurt

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u allemaal bij ons heeft. We weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken als er werk op een dak uitgevoerd moet worden. We hebben het dan bijvoorbeeld ook over het plaatsen van zonnepanelen. Hiermee draagt u nog meer bij aan het milieu en zorgt u ook nog eens voor een verdere besparing op uw energiekosten. Zonnepanelen op een groen dak noemen wij dan het Solar Sedum system. Of heeft u liever infrarode panelen op uw dak? Wat uw wensen ook zijn, neem vandaag nog contact op met ons als dakdekker voor Weurt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan