Dakdekker WageningenDe veelzijdige dakdekker voor Wageningen

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker die voor u een nieuw dak aan kan leggen? Dan nodigen wij u van harte uit om eens contact op te komen nemen met Rieken Groendaken. Bij ons treft u een jong, dynamisch bedrijf aan waar het mogelijk is om een groot aantal verschillende soorten daken aan te laten leggen. De naam zegt het natuurlijk al een klein beetje, wij bieden u bijvoorbeeld de mogelijkheid aan om een groen dak op uw huis of bedrijf te krijgen. Met een groen dak heeft u enorm veel mogelijkheden, maar we kunnen voor u ook zonnepanelen, infrarood panelen of de meer standaard dakmaterialen aanbrengen.

Het dakdekkersbedrijf voor Wageningen en omstreken

Wat een groendak precies inhoudt? U heeft dan een dak boven u dat helemaal is opgevuld met groen materialen. We hebben het dan over planten, grassen, mossen en vetplanten, om maar een aantal opties op te noemen. Wij kunnen voor u een groendak plaatsen op zowel een plat dak als een hellend dak, mits dit niet schuiner dan 45 graden staat. U heeft dan een uniek dak dat er prachtig uitziet. Het is een natuurlijk wijze om uw dak zo goed mogelijk te bedekken en u kunt er op rekenen dat u met het dak wel de aandacht gaat trekken!

Meer weten over ons dakdekkersbedrijf voor Wageningen?

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. We plannen graag samen met u hoe uw dak er straks precies uit komt te zien, zodat u een uniek dak in huis haalt dat een bijzondere uitstraling heeft. Uw dak is straks volledig biologisch afbreekbaar. Als wij een groendak voor u aanleggen als dakdekker in Wageningen, dan verhoogt u hiermee ook nog eens de waarde van uw huis. Ook hier vertellen wij u graag meer over, net als over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Vraag een vrijblijvende offerte aan