Dakdekker RavensteinDe dakdekker voor Ravenstein

Bent u woonachtig in Ravenstein en heeft u de keuze gemaakt om een nieuw dak te laten aanbrengen? Een dak dat er niet alleen perfect uitziet en dat de elementen buiten houdt, maar dat daarnaast ook nog eens goed is voor het milieu en uw portemonnee? Dan bent u bij Rieken Groendaken aan het juiste adres. Wij zijn de groene dakdekker voor Ravenstein, die u helpt het milieu te helpen. Als dakdekkersbedrijf voor Ravenstein hebben we daarbij ook nog eens ervaring in het aanleggen van zonnepanelen en infraroodpanelen, waarmee u uw kosten nog meer omlaag kunt brengen.

Aan de slag met een dakdekkersbedrijf voor Ravenstein

Het is van groot belang dat mensen eens wat meer aan het milieu gaan denken. Steeds meer mensen zijn het hiermee eens en delen onze mening dat ze een steentje bij willen dragen. Dit kan heel eenvoudig met de aanleg van een groen dak. Een dergelijk dak kan bijvoorbeeld helpen met het uit de lucht halen van fijnstof, maar ook met het verlagen van het energiegebruik. Dit is goed voor de natuur, maar ook voor uw kosten. Die kunnen op deze manier namelijk flink omlaag! Met een groendak wordt ook de levensduur van uw dak verlengt en zorgt u voor een nog betere geluidsdemping. Zo woont u ook nog eens prettiger.

Meer weten over onze groene daken?

Als dakdekker voor Ravenstein hebben we de keuze gemaakt om ons te specialiseren op het gebied van groene daken, maar ook in de aanleg van zonnepanelen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u infraroodpanelen aan wilt laten brengen. Alhoewel bij ons de focus vooral ligt op het als dakdekkersbedrijf voor Ravenstein bijdragen aan een beter milieu, zijn wij ook in te schakelen als het aankomt op de meer gewone soorten dakbedekkingen, alsmede de werkzaamheden hieraan. Rieken Groendaken is een veelzijdige dakdekker met de focus op het groene aspect!

Vraag een vrijblijvende offerte aan