Dakdekker OverasseltOp zoek naar een dakdekker in Overasselt?

Bent u op zoek naar een professionele, betrouwbare dakdekker in of bij Overasselt? Dan bent u bij Rieken Groendaken aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de mensen en kennis klaarstaan om u te helpen met elk vraagstuk dat met daken te maken kan hebben. We kunnen uw dak voor u repareren, maar ook een geheel nieuwe dakbedekking voor u aanbrengen. U kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld een standaard bitumen dak, maar wij bieden ook de mogelijkheid om een speciaal groendak voor u aan te leggen. Niet alleen heeft u dan een prachtig dak dat er bijzonder uitziet, maar u draagt ook nog eens bij aan een beter milieu. Niet onbelangrijk, u bespaart er flink mee op uw kosten!

Het dakdekkersbedrijf voor Overasselt

Het is belangrijk om de kwaliteit van uw dak goed in de gaten te houden. Als er een mankement aan is, dan kan dit voor lekkage of andere ongemakken zorgen, maar het kan ook grote kosten met zich meebrengen. Het is daarbij ook mogelijk dat u met de aanleg van een nieuw dak iets wezenlijks bijdraagt aan het milieu. Wij ontwerpen voor u een groen dak waar u bijvoorbeeld planten, grassen of mossen kunt laten aanbrengen. Dat ziet er niet alleen maar prachtig uit, het helpt u ook nog eens om bijvoorbeeld op uw energiekosten te besparen.

Meer weten over ons dakdekkersbedrijf voor Overasselt?

Als wij als dakdekker in Overasselt aan de slag gaan, dan zetten wij ons altijd helemaal in om samen met u tot een perfect dak te komen. U hoeft hier uiteraard niks voor te doen, maar we nemen wel graag met u alle mogelijkheden door. Hoe wilt u bijvoorbeeld dat uw groene dak er uit komt te zien? Wilt u dat er op uw groene dak ook nog zonnepanelen of infraroodpanelen komen te staan? Neem alle mogelijkheden eens met ons door, wij willen er namelijk graag voor zorgen dat er straks een dak op uw huis zit waar u helemaal gelukkig mee bent!

Vraag een vrijblijvende offerte aan