Dakdekker OoijDakdekker Ooij

Bent u op zoek naar een dakdekker in Ooij? Dan heeft u in Rieken Groendaken een bijzondere dakdekker in de omgeving van deze plaats gevonden. We kunnen namelijk voor u een mooi, standaard dak op uw gebouw aanbrengen, maar we hebben ook de mogelijkheid om voor u een speciaal groendak te maken. We komen graag eens bij u langs om alle mogelijkheden die we te bieden hebben met u door te nemen, en om gelijk te bekijken wat er eigenlijk allemaal mogelijk is op uw dak. Het is namelijk zo dat heel wat daken geschikt zijn voor beplanting en de vele kostenbesparingen die dit met zich meebrengt.

Het dakdekkersbedrijf bij Ooij

Bij Rieken Groendaken hebben we ervoor gekozen om ons te specialiseren in groene daken. Een groen dak brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Je kunt met een groen dak namelijk flink op de kosten besparen. Niet alleen kun je voor een groen dak, of voor zonnepanelen, subsidie krijgen, het is ook mogelijk om met je dak flink op energie en onderhoudskosten te besparen. We kunnen voor u zelfs op uw groene dak nog eens zonnepanelen of infraroodpanelen aanbrengen. Zo bespaart u straks nog meer met uw milieuvriendelijke dak!

Meer weten over onze dakdekkersbedrijf bij Ooij?

Als dakdekker voor Ooij staan we klaar om ook u zo'n bijzonder, milieuvriendelijk en kostenbesparend dak te geven. Met de planten, grassen en mossen op uw dak haalt u straks fijnstof uit de lucht en houdt u extra omgevingsgeluid uit uw huis weg. Het plaatsen van een dergelijk dak brengt nog veel meer voordelen met zich mee, laat ons deze een keer aan u uitleggen. We staan altijd klaar om uw telefonische vragen te beantwoorden, of om bij u langs te komen en de mogelijkheden met u door te nemen. We kunnen dan meteen bekijken hoe we uw groene dak voor u in gaan richten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan