Dakdekker MaldenDe dakdekker voor Malden

Als u op zoek bent naar een dakdekker voor Malden, dan bent u bij Rieken Groendaken aan het juiste adres. Zoals onze naam eigenlijk al zegt zorgen wij voor daken die niet alleen mooi en isolerend werken, maar die daarnaast ook nog eens goed zijn voor het milieu. Dit zeggen wij niet zomaar. Brengen wij een dak aan op uw huis of bedrijf, dan kunt u er op rekenen dat dit een echt groen dak is. Groen qua uiterlijk, maar ook qua milieuvriendelijke capaciteiten. We leggen u graag verder uit wat wij hiermee bedoelen en hoe we ervoor gaan zorgen dat ook u straks een milieuvriendelijk dak op uw huis heeft.

Het dakdekkersbedrijf voor Malden

We hebben er bij Rieken Groendaken voor gekozen om ons te specialiseren in het aanleggen van groene daken. Wij kiezen samen met u wat voor planten, grassen en mossen u op uw dak aan wilt brengen. Wij zorgen er dan voor dat deze in een zo goed mogelijk patroon op uw dak komen te liggen. Zo heeft u een dak dat er niet alleen bijzonder uitziet, maar dat ook nog eens goed isoleert, goed zorgt voor afvoer en zuivering van regenwater en dat daarbij ook nog eens de waarde van uw vastgoed verhoogt. Het mooie van onze daken is daarbij dat ze ook nog eens kostenbesparend werken door de verlaging van de energie- en onderhoudskosten.

Op zoek naar een dakdekker in Malden?

Bij Rieken Groendaken vindt u de kennis en ervaring die nodig zijn om een perfect dak op uw huis of bedrijf aan te brengen. Onze daken zijn volledig biologisch afbreekbaar, halen stof en schadelijke stoffen uit de lucht en zorgen voor een verbetering van de geluidsisolatie. We zetten alle overige voordelen van onze daken graag ook nog even voor u op een rijtje, neemt u hier anders gewoon een keer contact over op met ons. We maken dan ook graag een afspraak met u om te komen bekijken wat er op uw dak allemaal precies mogelijk is!

Vraag een vrijblijvende offerte aan