Dakdekker HeumenDe dakdekker voor Heumen

Bent u op zoek naar een dakdekker in Heumen? Een dakdekker die niet alleen maar klaar staat om allerhande reparaties aan het dak uit te voeren, maar die u ook in kunt zetten om bijvoorbeeld een prachtig groendak op uw huis aan te brengen? Dan raden wij u van harte aan om eens langs te komen bij Rieken Groendaken. Onder het genot van een kopje koffie nemen we dan de mogelijkheden die wij u te bieden hebben met u door. U kunt kiezen voor een prachtig groendak, maar ook voor een groendak waar u zonnepanelen op kunt zetten. Dat heet dan weer een Solar Sedum systeem.

Aan de slag met ons dakdekkersbedrijf voor Heumen

Als dakdekker voor Heumen weten we als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het goed dekken van uw dak. Heeft u de keuze gemaakt voor een groendak? Dan kunnen we bijvoorbeeld samen met u bekijken welke planten, grassen en mossen we allemaal op uw dak aan willen brengen. We moeten hier een goede keuze maken, zodat uw dak er niet alleen mooi uitziet, maar ook optimaal is geisoleerd. Een groendak heeft ook als prettige bijkomstigheid dat uw dak hierdoor beter geluid tegenhoudt en dat u zult merken dat de kosten voor uw energie een stuk omlaag gaan.

Meer weten over ons dakdekkersbedrijf voor Heumen?

Kiest u voor zo'n mooi groen dak van Rieken Groendaken, dan kiest u voor een dak met een bijzondere uitstraling. Een dak dat staat voor een beter milieu, dat geheel biologisch afbreekbaar is. Een dak ook dat zorgt voor een gelijkmatige afvoer en zuivering van het hemelwater. Met een van onze groendaken verlengt u de levensduur van uw dak, maar zorgt u ook voor een hogere waarde voor uw huis. U zorgt zodoende met een van onze groene daken voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. We staan altijd klaar om uw vragen voor u te beantwoorden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan