Dakdekker DrutenDe dakdekker voor Druten en omstreken

Is het tijd voor een nieuwe bedekking op uw dak? Of bent u uitgekeken op uw huidige bedekking en wilt u een statement maken voor een beter milieu? Dan hebben wij de mogelijkheid om van uw dak een echt milieuvriendelijk dak te maken. Als wij voor u een groen dak aan gaan brengen, dan krijgt u een dak is bedekt met levende planten, waaronder grassen, mossen, vetplanten, kruiden en nog meer verschillende soorten. Wij kunnen bij Rieken Groendaken dit soort dak plaatsen op een plat dak, maar ook nog op een hellend dak met een helling van tot wel 45 graden. U krijgt dan een dak dat er bijzonder uitziet, dat kostenbesparend werkt en dat ook nog eens echt bijdraagt aan een beter milieu!

Het dakdekkersbedrijf voor Druten

Als dakdekker voor Druten en omstreken komen we graag eens bij u langs om te bekijken wat voor mogelijkheden u allemaal met uw dak heeft. We spreken deze dan met u door om zo tot het dak te komen waar u echt trots op kunt zijn. U kunt kiezen voor een groen dak, maar ook voor een groen dak waar zonnepanelen op staan. Zo zorgt u ervoor dat u ook in huis groene energie heeft, wat nog beter is voor het milieu en nog meer op kosten bespaart. Uniek hierbij is dat wij u ook aan kunnen bieden om infrarood panelen op uw dak te laten plaatsen. Hiermee zorgt u namelijk voor nog meer besparing!

Het kan allemaal best wat groener

Een groen dak is echt niet alleen maar een goede keuze als u het milieu een handje wil helpen. Met een groen dak isoleert u uw huis nog beter, zorgt u voor een betere geluiddemping en denkt u ook nog eens extra goed aan uw portemonnee. Het is namelijk zo dat een groen dak de kosten voor uw energie en onderhoud omlaag brengt. We vertellen u graag meer over alle manieren waarop u kunt besparen met een van onze daken, maar ook over de vele opties die u met een groen dak heeft. Neem daar dan ook vandaag nog contact over op met ons om alle mogelijkheden eens met ons door te spreken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan