Dakdekker DodewaardDe dakdekker voor Dodewaard

Bent u op zoek naar een dakdekker die reparaties aan uw dak uit kan voeren, of die voor een nieuwe dakdekking kan zorgen? Dan bent u bij Rieken Groendaken aan het juiste adres. We kunnen voor u een huidig dak weer helemaal waterdicht maken, maar staan ook klaar om samen met u te bekijken welke mogelijkheden er allemaal zijn op het gebied van nieuwe daken. Neem hiervoor gewoon even een kijkje op onze website, waar we al onze mogelijkheden voor u bij elkaar hebben gezet. Zoals onze naam al impliceert zijn we vooral gespecialiseerd in de zogeheten groendaken, daken waar planten, mossen en grassen op zijn aangebracht. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar brengt ook een aanzienlijke kostenbesparing voor u mee.

Het groene dakdekkersbedrijf voor Dodewaard

Als u kiest voor een groendak, dan laat u een dak aanbrengen dat voornamelijk bestaat uit levende planten, grassen en mossen. We kunnen voor u een groendak plaatsen op een dak dat tot 45 graden helt, het is dus niet zo dat een groendak alleen mogelijk is als uw dak helemaal plat is. Met een groendak haalt u een groot aantal voordelen in huis. Zo heeft uw dak met die mooie beplanting een bijzondere uitstraling, is het biologisch afbreekbaar en verhoogt u de levensduur van uw dak. Daar komt bij dat een groen dak zorgt voor een kostenbesparing, doordat energie- en onderhoudskosten verlaagd worden. Ook kunt u bij het aanleggen van een groen dak hier subsidie voor krijgen.

Meer weten over onze mooie groendaken?

U heeft met een groen dak een groot aantal verschillende opties. U kunt ervoor kiezen om samen met ons te bekijken wat voor beplanting u op uw dak wil hebben, u kunt dit ook geheel aan ons overlaten. Bij Rieken Groendaken kunnen we u daarbij ook helpen aan zonnepanelen op uw dak, of zelfs de zogeheten infrarood panelen. Draag uw steentje bij aan een verbetering van het klimaat, waarbij u ook nog bijdraagt aan een impuls voor uw portemonnee. Als u contact met ons opneemt vertellen wij u hier graag alles over.

Vraag een vrijblijvende offerte aan