Dakdekker BemmelDe dakdekker voor Bemmel

Wilt u een groen dak op uw huis of bedrijf? Heeft u er genoeg van dat het met het milieu alleen maar de verkeerde kant op blijft gaan en wilt u proberen een steentje bij te dragen om voor een beter milieu te zorgen? Dan is een dak van Rieken Groendaken een goede keuze. Wij hebben namelijk de mogelijkheid om bij u een perfect, groen dak aan te brengen. U kiest hiermee niet alleen maar voor de natuur, maar ook voor uw portemonnee. Met een groen dak dat door ons op uw huis wordt aangebracht kunt u namelijk flink op uw kosten besparen!

De mogelijkheden van een groene dakbedekking

Als dakdekker voor Bemmel en omstreken komen we graag bij u langs om eens te bekijken wat er allemaal mogelijk is. Het is natuurlijk handig om te weten of een groene bedekking van uw dak mogelijk is, en wat daar verder allemaal voor opties bij vrijkomen. We zijn ons dakdekkersbedrijf voor Bemmel begonnen omdat we onze klanten de mogelijkheid wilden bieden eens een ander soort dakbedekking op hun pand te laten aanbrengen. Een dakbedekking waarmee het mogelijk is het milieu een handje te helpen, maar bijvoorbeeld ook voor een betere isolatie en geluidsdemping te zorgen!

Meer weten over ons dakdekkersbedrijf voor Bemmel?

Als u meer wilt weten over wat wij allemaal te bieden hebben als mogelijkheden voor een groen dak, neem dan gewoon contact met ons op. We kunnen voor u bijvoorbeeld ook zonnepanelen aanbrengen. Deze kunnen op uw gewone dak komen te staan, maar doen het ook prima op een groen dak! Daar hebben we dan zelfs nog speciale infraroodpanelen voor om dat dak van u nog energiezuiniger te maken. Hebben we het eigenlijk al gehad over de aanzienlijke subsidie die u met een groen dak binnen kunt slepen? Allemaal onderwerpen om het gewoon een keer met ons over te hebben!

Vraag een vrijblijvende offerte aan